2020-08-26 08:02:43• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Szokatlanul érzékeny a kritikára: ne vegyen mindent a lelkére, amit mások mondanak!

Napi horoszkóp augusztus 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold már a Nyilasban jár. Ma inkább kerülje a bevásárlóközpontokat, vagy legalábbis ne vigye magával az összes pénzét: könnyen elcsábulhat, és később megbánja költekezését. Egy régóta elhúzódó vitájukat ma dűlőre viheti a társával.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Bikáknak bizonyosan valami új kezdődik mostanában a szerelmi életében. Ha a párkapcsolata kiegyensúlyozott, akkor gyermekáldásra is számíthat a közeljövőben. Ha magányos, akkor párra találhat.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Egy régi, befolyásos barát, vagy egy új kolléga most segítheti feljebb mászni a szamárlétrán. Szerelem, vagy egy új családtag érkezése örvendeztetheti a napokban. Ha kereskedelemmel foglalkozik, ma nagy haszonra számíthat.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma nagyon kimerült lehet, sikerült annyira túlhajszolnia magát, hogy szinte alig áll a lábán. Ha eddig még nem nagyon volt szabadságon, tovább halogatnia tilos, különben belebetegszik a munkába.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold a Nyilas jegyén halad keresztül, ez új lendületet ad az ügyeinek. A megélhetési harc most igencsak nagy terheket ró önre, főnökei, bár jószándékúak, de mégiscsak az őrületbe kergetik. Nézzen jól körül, mert van, aki tud segíteni!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Szüzekre ma rámosolyoghat a szerencse. Extra bevételhez juthat, amire talán nem is számított, vagy a közeljövőben lesz alkalma valami módon többet keresni. Lehetősége lesz hosszú évekre felhalmoznia tartalékokat.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Úgy érzi, hogy a fejetlenség lett úrrá ön körül. Ez azonban csak magához mérten igaz, és higgye el, senki más nem veszi észre, vagy veti a szemére. Ön is lazíthat egy kicsit.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Sokat dolgozik, de úgy érzi, nincs meg a kellő látszata. Valamit ideje lenne áthárítani másokra, legalább a családján belül. Az otthoni munkamegosztáson kellene változtatnia, ha nem akar teljesen kimerülni. Beszéljen a társával!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold a Nyilasban van, ez felerősíti az optimizmusát és az életerejét. Remekül halad a munkákkal, és áttörést érhet el valamivel kapcsolatban, ami pedig komoly elakadást okozott. A párkapcsolati kérdésekben viszont most kissé érzelgős lehet.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Úgy érzi, hiábavaló a küzdelme, valamelyik kapcsolata zátonyra futott. A társával, vagy valamely más családtagjával felesleges a beszéd, az illető nem hallgat önre. Valóban csak az segíthet, ha önmagán próbál meg változtatni.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Okos taktikával jobb eredményt érhet el a munkahelyén. Vagy a munkamódszerén, vagy a kollégáival való kapcsolatán kellene változtatnia. Kedvességgel ma többre jut, mint rámenősséggel, vagy intrikákkal.


Halak: II. 19. - III. 20.

Egy idős barátja segítségre szorul, ne tagadja meg tőle a támogatását, még ha egy kis utazásába is kerül a látogatás. Szokatlanul érzékeny a kritikára: ne vegyen mindent a lelkére, amit mások mondanak!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: